Луната е в знак Козирог от 01:15ч, където ще пребивава до 00:45ч на

...
Луната е в знак Козирог от 01:15ч, където ще пребивава до 00:45ч на
Коментари Харесай

Ако съумеете да живеете в съответствие с енергията на деня, то ще се радвате на живота

Луната е в знак Козирог от 01:15ч, където ще обитава до 00:45ч на 17 юни

Луната прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. Като предписание се понижава състраданието и съпричастността у хората.

В такива дни всичко е подчинено на възприятието на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Най-идеалното време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. 

Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас; тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказани. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 22:43ч на 15 юни (от 21:34ч на 14 юни)

Това е един ярък и чист ден, ден за миротворство. Осъществява се  равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Душата се чисти и чака като бял гълъб, по кое време ще бъде освободена от клетката. 

Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако съумее да живее в сходство с силата на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, отмъстителността, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите действия я и интензивност пораждат произшествия в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение, не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен. 

В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. 

Ако се появи леке на облеклата, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 22:43ч на 15 юни до 23:39ч на 16 юни

Слънчев календар – 27 слънчев ден – Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно. В шкафа сте натрупали всевъзможни непотребни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която би трябвало да е еквивалентна, равностойна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР